~~NuRuL FiTrIyAh NaJmI~~

~~NuRuL FiTrIyAh NaJmI~~
http://teeyahnajmi.blogspot.com

Tuesday, 7 June 2011

kawan kawan aku

sep aku 'kacip' (berkawan secara akrab) sejak sep aku di ting 1 lagi..mula mula tu jumpa beberapa orang dulu lam bilik 21 iaitu lina , minie , sikin , ernie , p-kah n teeyah ( aku laa ). erah contorz jmpa sbb dia lari dalam bilik aku sbb dia pnyebab tandas bocor n than sisa sisa jmban jtuh n kena akak yg sdang melepas kat bawah.. korang byangkan laa mcm mna.. jupa lynn sbb dia naik bas skali ngn aku nk balik umah n lynn plak rapat ngan bieyla.. dayana n mira jupa sbb dia rapat ngan erah contorz..kitorang bukan nya bt geng tpi kitorang kwan scara ramai ramai.. pegi skolah pun sama sama p makan pun sama sama lau pegi mana mna kitorang pegi sama sama tpi ada salah sngka yg kitorang bt group n geng dah laaa kata kitorang ni 'debeyy' ( mcm gengsters laa tpi  bkan gengster xtau laa nk ckap) mybe kitorang slalu sama sama n kitoranng suka gelak kuat kuat.. tpi rmai orng kata sepp aku ni  plajar plajar laki form2 tkut aku pun xtau knapa pdahal aku tkut kat diorang..xtau laa aku...xpelah stakat ni laa aku crita pasal aku k. eh eh lupa kumpulan aku nama SK11 mksud nya sep kito 11 orng..

 nie kawan kawan aku 
lovee uuu so muchhhh muaaahhhh!!!

time masuk oztel..kitorang akan bawak makanan bnyak bnyak n makan mase prep..malam tu mmng x prep langsung..perut sorang sorang buncitt mcm pa tah..

nie laa pensil box kami semua..semua sama hahaah mcm kembar laa pulakk..

No comments:

Post a Comment